|
مرحله دوم فعالسازی اینترنت رایگان خبرنگاران آغاز شد
- مرحله دوم فعالسازی اینترنت رایگان خبرنگاران آغاز شد
جمال هادیان، سخنگوی وزارت ارتباطات در گفتوگو با مهر، گفت: اسامی آن دسته از خبرنگارانی که در مرحله اول طرح ارائه اینترنت رایگان خبرنگاری موفق به ثبتنام در این طرح نشدند، از سوی معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد به وزارت ارتباطات اعلام شده است و اینترنت این افراد از شب گذشته به مرور در حال فعالسازی است.
هادیان افزود: معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد از مردادماه امسال تاکنون در 3 مرحله با انتشار اطلاعیه از مطبوعات خواسته بود تا لیست مورد نظر را برای دریافت هدیه اینترنت اعلام کنند. فهرست وزارت ارشاد هم اکنون به وزارت ارتباطات اعلام شده و از شب گذشته اینترنت افراد جامانده از دریافت هدیه خبرنگاری، در حال فعالسازی است.
سخنگوی وزارت ارتباطات گفت: پیامکی مبنی بر فعالسازی اینترنت هدیه برای خبرنگارانی که اسامیشان از سوی وزارت ارشاد به ما اعلام شدهاست، ارسال میشود.
حسن روحانی، رئیس جمهور 17 مردادماه امسال و همزمان با روز خبرنگار، به وزیر ارتباطات دستور داد تا به خبرنگاران، اینترنت رایگان یکساله هدیه دهد. از این رو وزارت ارتباطات برای خبرنگارانی که در سامانه اینترنت رایگان خبرنگاران ثبت نام کرده بودند بسته اینترنت 120 گیگابایتی به مدت یکسال را فعال کرد.
اول آبان | پیشخوان روزنامههای صبح ایران
- اول آبان | پیشخوان روزنامههای صبح ایران
اول آبان؛ صفحه اول روزنامههای صبح ایران اول آبان؛ صفحه اول روزنامههای صبح ایران اول آبان؛ صفحه اول روزنامههای صبح ایران اول آبان؛ صفحه اول روزنامههای صبح ایران اول آبان؛ صفحه اول روزنامههای صبح ایران اول آبان؛ صفحه اول روزنامههای صبح ایران اول آبان؛ صفحه اول روزنامههای صبح ایران اول آبان؛ صفحه اول روزنامههای صبح ایران اول آبان؛ صفحه اول روزنامههای صبح ایران اول آبان؛ صفحه اول روزنامههای صبح ایران اول آبان؛ صفحه اول روزنامههای صبح ایران اول آبان؛ صفحه اول روزنامههای صبح ایران اول آبان؛ صفحه اول روزنامههای صبح ایران اول آبان؛ صفحه اول روزنامههای صبح ایران اول آبان؛ صفحه اول روزنامههای صبح ایران اول آبان؛ صفحه اول روزنامههای صبح ایران اول آبان؛ صفحه اول روزنامههای صبح ایران اول آبان؛ صفحه اول روزنامههای صبح ایران اول آبان؛ صفحه اول روزنامههای صبح ایران اول آبان؛ صفحه اول روزنامههای صبح ایران اول آبان؛ صفحه اول روزنامههای صبح ایران
انتشار کتاب «مدیریت بودجه در رسانه»
- انتشار کتاب «مدیریت بودجه در رسانه»
به گزارش مهر، عبدالرضا شاهمحمدی، استاد دانشگاه این کتاب را در هفت فصل نوشته که در فصل اول تعاریفی متداول از سازمان ارائه شده و در ادامه فصل دوم انواع مدیران و مدیریت را تعریف کردهاست.
در فصل سوم موضوع بودجه به طور خاص مورد توجه نویسنده قرار گرفته و فصل کوتاه چهارم، مدیریت بودجه را مورد بحث قرار دادهاست.
فصل پنجم کتاب با طرح یک سوال کلیدی که چرا باید از بودجه استفاده کنیم (سوال از مدیران به ویژه مدیران رسانه) مباحثی را با پایههای تئوری اقتصادی و مدیریتی طرح میکند و در فصل ششم با رویکردی مدیریتی بحث اصل کتاب دنبال شده ست.
در نهایت در فصل هفتم هم متناسب با بحث اصلی کتاب موضوع نقدینگی مطرح شده است.
انتشارات فریش این کتاب را در 115 صفحه با قیمت 25 هزار و پانصد تومان در 220 نسخه منتشر کردهاست.
25 مهر؛ تیتر یک روزنامههای ورزشی صبح ایران
- 25 مهر؛ تیتر یک روزنامههای ورزشی صبح ایران
25 مهر؛ صفحه اول روزنامههای ورزشی صبح ایران 25 مهر؛ صفحه اول روزنامههای ورزشی صبح ایران 25 مهر؛ صفحه اول روزنامههای ورزشی صبح ایران 25 مهر؛ صفحه اول روزنامههای ورزشی صبح ایران 25 مهر؛ صفحه اول روزنامههای ورزشی صبح ایران 25 مهر؛ صفحه اول روزنامههای ورزشی صبح ایران 25 مهر؛ صفحه اول روزنامههای ورزشی صبح ایران
روزنامهها و مجلههای کمیاب دانشگاه تهران
- روزنامهها و مجلههای کمیاب دانشگاه تهران
به گزارش مهر، به تازگی کتابی از سیدفرید قاسمی، پژوهشگر حوزه تاریخ مطبوعات با عنوان اصلی «روزنامهها و مجلههای کمیاب دانشگاه تهران» و عنوان فرعی «موجودی کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تأمین منابع علمی» منتشر شده است که جدیدترین کار پژوهشی این کارشناس حوزه مطبوعات است.
این اثر به مناسبت افتتاح تالار نشریات کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران با شمارگان 200 نسخه در 127 صفحه به چاپ رسیده است و روی جلد آن عنوان نشریاتی همچون «طلیعه صبح»، «سعادت ایران»، «بهار»، «جریده غیرمعمولی»، «سروش ایران»، «صحّت»، «تکامل»، «بی سیم مسکو»، «گل آتشی»، «گلشن»، «روزنامه اطلاعات»، «خنده» و «طلیعه سعادت» به چشم میخورد.
در یادداشت ابتدایی کتاب به قلم رسول جعفریان آمده است: در حوزه فهرست کردن نشریات، تلاشهای فراوانی صورت گرفته، و گامهایی برداشته شدهاست. اما این گامها در مقایسه با آنچه باید انجام شود، و دقیقا در مقام یک تابلو راهنما برای فهرست کردن تمامی سرمایههای موجود، اندک و محدود است. اشکال این است که اگر ما در مرحله پیش از دیجیتال، کار فهرستنگاری را تمام کرده بودیم، قدمهای بعدی را در دیجیتالیزه کردن این معلومات، راحتتر میپیمودیم. اما اکنون در هر دو مرحله، کارها نیمخورده انجام شده است.
همچنین در نوشته پشت جلد کتاب میخوانیم: آنچه در این کتاب خواهید دید به جهت شناسایی ادواریهای نادر کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تأمین منابع علمی دانشگاه تهران و برای مرمت و حفاظت بیشتر این نفایس فراهم آمده است. به همین منظور اطلاعات کتابشناختی فهرستهای ادواریهای کتابخانه مرکزی و به استناد همان فهرستها، سیاهه موجودی زمانه قاجار مجموعه کتابخانه یادشده را از نظر خواهید گذراند. سپس آگاهیهایی از سامانه شخصی مولف به اطلاع خواهد رسید.
در ادامه بر پایه یک فهرست مشترک، اشارتی به پارهای از شمارههای روزنامهها و مجلههای کمیاب کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تأمین منابع علمی دانشگاه تهران خواهد شد که در میان کتابخانههای معتبر کشور بهندرت یافت میشوند.
.: Weblog Themes By Pichak :.